Mac n cheese με κοφτό μακαρόνι, τυρί brie President και τραγανό προσούτο
Χρόνος προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης : 10 λεπτά
Δυσκολία:
Υλικά
Προετοιμασία
Βήμα 1
Ροδίζουμε το προσούτο σε τηγάνι χωρίς λίπος για 2 λεπτά σε δυνατή φωτιά για να γίνει chips.
Βήμα 2
Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Βήμα 3
Ζεσταίνουμε το ζωμό κοτόπουλου σε μια κατσαρόλα.
Βήμα 4
Σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε ένα βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο για 3 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 5
Προσθέστε το κοφτό μακαρόνι και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.
Βήμα 6
Σκεπάζουμε με το ζωμό κοτόπουλου, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά.
Βήμα 7
Όταν το μακαρονάκι έχει πιει το ζωμό, προσθέτουμε μια κουτάλα και ούτω καθεξής μέχρι το μακαρονάκι να γίνει al dente.
Βήμα 8
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο. Προσθέτουμε το τραγανό προσούτο, μερικές φέτες Brie President και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.