Ανοιχτό σαντουιτς με σολωμό, αβοκάντο και πορτοκάλι
Χρόνος προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης : 2 λεπτά
Δυσκολία:
Υλικά
Προετοιμασία
Βήμα 1
Φρυγανίζουμε ελαφρά τις φέτες πολύσπορου ψωμιού.
Βήμα 2
Αφήνουμε να κρυώσουν και όταν είναι εντελώς δροσερές, απλώνουμε το αλατισμένο βούτυρο President.
Βήμα 3
Τοποθετούμε μια φέτα καπνιστού σολωμού σε κάθε φέτα ψωμί
Βήμα 4
Αφαιρούμε το δέρμα από το αβοκάντο και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Περιχύνουμε τις φέτες αβοκάντο με τον χυμό λεμονού και τοποθετήστε τις πάνω στον σολωμό.
Βήμα 5
Ξεφλουδίζουμε το πορτοκάλι και το κόβουμε σε μικρά κυβάκια σαν ταρταρ
Βήμα 6
Προσθέτουμε μια κουταλιά ταρταρ πορτοκαλιού σε κάθε φέτα.
Βήμα 7
Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και άνηθο και το απολαμβάνουμε αμέσως.