Quantcast

Ανοιχτό σαντουιτς με σολωμό, αβοκάντο και πορτοκάλι

Tartine-saumon-orange-avocat-president_1

Χρόνος προετοιμασίας : 10 λεπτά


Χρόνος Εκτέλεσης : 2 λεπτά


Δυσκολία:


Υλικά

  • 100 γρ βούτυρο President αλατισμένο
  • 4 μεγάλες φέτες πολύσπορου ψωμιού
  • Χυμός και ξύσμα από 2 λεμόνια
  • 4 φέτες καπνιστού σολομού
  • 1 πορτοκάλι
  • 1 αβοκάντο
  • άνιθος για γαρνίρισμα

Προετοιμασία

Βήμα 1

Φρυγανίζουμε ελαφρά τις φέτες πολύσπορου ψωμιού.

Βήμα 2

Αφήνουμε να κρυώσουν και όταν είναι εντελώς δροσερές, απλώνουμε το αλατισμένο βούτυρο President.

Βήμα 3

Τοποθετούμε μια φέτα καπνιστού σολωμού σε κάθε φέτα ψωμί

Βήμα 4

Αφαιρούμε το δέρμα από το αβοκάντο και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Περιχύνουμε τις φέτες αβοκάντο με τον χυμό λεμονού και τοποθετήστε τις πάνω στον σολωμό.

Βήμα 5

Ξεφλουδίζουμε το πορτοκάλι και το κόβουμε σε μικρά κυβάκια σαν ταρταρ

Βήμα 6

Προσθέτουμε μια κουταλιά ταρταρ πορτοκαλιού σε κάθε φέτα.

Βήμα 7

Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και άνηθο και το απολαμβάνουμε αμέσως.